BIOGRAFIER

PERNILLE HØJMARK, AKA MISS SWEET

FANTASTISK ENTERTAINER, HAR IKKE EN DÅRLIG DAG
Fantastisk entertainer, har ikke en dårlig dag. Grunden til at bandet findes. Udviklet sig kolossalt som sanger. Glemmer nogen gange hvor hun er i sangen, fordi hun laver fest for publikum. Fantastisk arbejdsmoral. Rodehoved. Der findes ikke den danske sangerinde, der når hende til sokkerne når det drejer sig om at “komme ud over kanten”. Fuld af kærlighed.

KIM KIDHOLM, AKA THE KID

BOSSEN, ANKERMAND, IDÉMAND OG PRIMUS MOTOR.
UDEN HAM INTET SWEETHEARTS.
Bossen, ankermand, idémand og primus motor. Uden ham intet Sweethearts. Ham der knokler og holder sammen på hele lortet.  Når han gider, så spiller han fantastisk. Men han skal lige tjekke alting samtidigt. Berejst. Landmand med det grønne kort. Ryger pibe.

HOLGER KØLLE, AKA PALERMO CHARLIE

CIRKUSROCKER, DER UNDERTIDEN HAR SVÆRT VED AT SPILLE LAVT.
Problembarnet. Noget utjekket. Cirkusrocker, der undertiden har svært ved at spille lavt. Tilfører orkesteret humør. Helt uundværlig. Spiller på sin helt unikke måde. Enormt social. Han kan noget med biler og armbåndsure. Hundeelsker. Uheldig, glemmer ting og støder ind i døre. Ejegodt menneske.

PETER MICHAEL, AKA PALLE POUL JENSEN

KAPELMESTER. MUSIKALSK NØRD. FANTASTISK FORMIDLER OG ARRANGØR.
Yngste medlem. Den nye mand. Afløseren. Reddede orkesteret. Kapelmester. Musikalsk nørd. Fantastisk formidler og arrangør. Leger og fylder vildt meget. Humor. Spiller Spike Jones-agtigt. God til at brodere.

BO BISTRUP, AKA BO DE GA’S

MANDEN, DER HAR DET SIDSTE ORD.
Manden, der har det sidste ord. Vælger ideerne til og fra. Fantastisk til både at spille solo og lægge baggrund. Nærmest samtidig.  Altid den sidste, der gik i seng i gamle dage. Stoneface. Supergod. Der er så meget nosser i hans spade. Fed at spille sammen med.